Priscilla

Mijn naam is Priscilla, vrouw van Wesley en mama van Amber, Aline en¬†ūü¶č¬†Zo√ę.

Van kinds af was ik al zeer geboeid door schoonheid en mooie dingen. Tijdens mijn groei naar tiener kwam verzorging erbij. Rond de leeftijd van twintig-dertig jaar werden ook emotie en innerlijk voelen voor mij heel belangrijk.

Tijdens mijn werkcarrière als verkoopster was ik graag met mensen bezig door ze het juiste advies te geven. Mijn oog voor detail was altijd al een pluspunt. Ik wou graag hiermee verder gaan en mij verdiepen in de schoonheid.
Met grote passie startte ik met alle schoonheidsbehandelingen in avondschool. Ik vervolmaakte mijn opleidingen door nog talrijke bijkomende cursussen te volgen.

Sinds 2007 heb ik mijn eigen instituut maar in dat jaar sloeg het noodlot toe en hebben we afscheid moeten nemen van ons dochtertje Zo√ę. Sindsdien is emotie en innerlijk voelen heel belangrijk geworden voor mij.

Ik kwam er al snel achter dat ik naar meer diepgang verlangde. Uiterlijke schoonheid wordt gevoed door innerlijke harmonie of anders gezegd, door jezelf goed voelen. Alles gebeurt in mijn ogen met een reden en door Zo√ę is dit gevoel bij mij nog sterker ontwikkeld.

Zo kwam ook Phyto 5 op mijn pad. De verzorgingsmethode is gebaseerd op het energetische principe van de Chinese geneeskunde. De traditionele Chinese geneeskunde boeit mij enorm, verdere studie hierover blijft een uitdaging. Het is zeer inspirerend om me hierin te blijven verdiepen.

Mijn motto: Het welzijn van mijn klanten verbeteren en ze innerlijk en uiterlijk laten stralen! Ik heb er steeds veel zin in en elke dag opnieuw start ik met enthousiasme.

 

Dorothé

Mijn naam is Dorothé.
Samen met mijn partner Olivier, ben ik volop bezig met het bouwen aan onze toekomst.

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Karel de Grote-Hogeschool in de richting Marketing. Dit diploma benut ik voor mijn hoofdberoep, hiernaast heb ik ook nog een andere passie namelijk Schoonheidsspecialiste zijn.

Ik heb een intensieve opleiding gevolgd om het diploma schoonheidsspecialiste te behalen. Ondertussen heb ik al enkele jaren ervaring met Pedicure, Manicure, Gelaatsverzorging en Lichaamsverzorging.

Mijn doel is dan ook om telkens weer bij te leren en mezelf te laten groeien. Vermits ik ervan overtuigd ben dat natuurlijke schoonheid begint met een mooie huid, ben ik heel blij dat ik Priscilla af en toe hierin kan bijstaan.

“Flow of Beauty” waar ik reeds actief ben, is het perfecte salon dat aansluit bij de waarden die ik belangrijk vind.

Verwen uzelf en treed binnen in onze wereld van perfectie en ultieme verzorging.

 

Inkijk in het schoonheidssalon